Overvolle mailbox

Wat een dotjes hè, al die pups op de website. Die mening wordt door ontzettend veel mensen gedeeld, waardoor we dagelijks een overvolle mailbox met adoptie-aanvragen hebben. Soms is de mailbox zelfs zó vol dat wij het nog maar amper aan kunnen.

Geduld

Wij willen onze screeningprocedures goed en zorgvuldig blijven uitvoeren. Dit kost tijd … Tijd die wij hieraan besteden náást onze betaalde baan, gezin, huisdieren, huishouden, thuisscholing van de kinderen enz. Daarom willen wij jullie vragen geduld te hebben als jullie een adoptie-aanvraag hebben ingediend.

Begrip

We vragen óók om begrip …

Begrip omdat wij adoptie-aanvragen voor honden die op ‘In procedure’ of ‘Gereserveerd’ staan echt niet meer in behandeling kunnen nemen. Dit geldt ook voor de mensen die in België wonen, we kunnen écht geen uitzondering maken, de landsgrenzen zijn en blijven bij ons de adoptiegrens.

Begrip omdat we nu eenmaal de pups niet in 5-en kunnen delen.

Begrip dat wij een hele strenge eerste selectie moeten toepassen om het aantal aanvragen werkbaar te maken tijdens de screening.

En begrip dat we momenteel wellicht wat minder persoonlijk zijn in onze respons op alle adoptie aanvragen.

Kwaliteit boven kwantiteit

We hebben het beste voor met alle honden en juist daarom willen wij onze kwaliteit waarborgen, en moeten wij dus (voor nu) deze maatregelen nemen. Omdat er maar 24 uur in een dag zit ….

PS. Mocht je nu na het lezen denken “Goh, misschien kan ik een handje helpen …” Je bent van harte welkom! Stuur een mailtje naar: info@skylosstrays.com of kijk bij onze vrijwilligers functies: https://skylosstrays.com/helpen-vrijwilliger-worden-bij-skylos-strays/