Eirini: een meisje dat overal vrede brengt.

Haar rescuer beschrijft Eirini als een echt meisje: aanhankelijk, bijdehand en vredelievend. In Griekenland is ze ongewenst, maar haar Nederlandse baasjes kunnen zich geen betere pup wensen.

Mooi, maar ongewenst

Een nest met pups, daar kom je moeilijk vanaf in Griekenland. De baasjes van een ongewenst zwangere Epagneul Bretons teefje besluiten Animal Welfare om hulp te vragen. Onder voorwaarde dat de moeder werd gesteriliseerd, krijgen ze de belofte voor hulp in de zoektocht naar een thuis. En een goed thuis, die vind je het beste in het buitenland. In ons land bijvoorbeeld.

Vredige Eirini

Prachtige Eirini is 1 van de pups. Ze is een echt meisje: zacht, bijdehand en aanhankelijk. Het is een lief meisje dat iedereen om haar vingers windt met haar charme en mooie looks. Ze gaat goed met andere honden en alle maten mensen. Eirini betekent vrede en dat past haar goed.

Januari 2020: Happy Landing Eirini

Met haar charme en mooie looks windt Eirini iedereen om haar vingers. Zo ook een Nederlandse familie. Samen met twee van haar broertjes mag ze al snel naar haar nieuwe thuis afreizen. Op Schiphol staan haar baasjes haar op te wachten en nemen ze hun welkome nieuwe familielid mee naar huis. Eirini heeft haar thuis voor altijd gevonden!

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.