Een tweede thuis voor Bruno

Bruno’s toekomst wordt onzeker als zijn baasjes omkomen bij een verkeersongeval, maar gelukkig vindt de knappe Labrador een familie in Nederland die hem in haar hart sluit.

Een rasechte labrador

Maar weinig Griekse honden hebben het geluk dat ze echt bij een familie horen. Labrador Bruno was zo’n geluksvogel. Tijdens een vakantie zaten hij en zijn huisgenoot Chapeau in een goed pension en sloeg het noodlot toe: hun baasjes verongelukten. In één klap waren Chapeau en Bruno weeshonden.

Op zoek naar een nieuw thuis

Omdat er geen familie is die de zorg van de honden over kon nemen, dreigden de dieren op straat terecht te komen, of in een shelter. De mensen van het pension zijn dol op de twee, voor hun bekende, viervoeters en wilden dit voorkomen. Ze besloten op zoek te gaan naar een nieuw thuis.

Een enthousiaste watterrat

De vijf jaar oude Bruno is een echte Labrador met alle eigenschappen die daarbij horen. Alles wat je gooit, haalt hij met enthousiasme voor je terug. En natuurlijk is hij dol op water. Bruno is dan ook heel blij met een uitstapje naar zee. Hij gaat graag mee in de auto, houdt van honden, mensen en het leven in het algemeen.

Januari 2020: Happy Landing Bruno

Bruno heeft geluk: een Nederlands gezin valt als een blok voor hem. In januari vliegt hij naar zijn tweede thuis, waar hij zich direct op zijn gemak voelt. In een ommezien heeft blije Bruno alle harten gestolen en is hij niet meer weg te denken. Wat een tophuisje!

Bruno's baasjes vertellen

26 januari 2020: súperblij!

“Met Bruno gaat het in één woord super! Een schat van een hond die zich in 1 dag heeft aangepast. Zijn vorige baasjes hebben hem prima laten socialiseren, hij is een en al vriendelijkheid en nieuwsgierigheid in nieuwe contacten (honden, bezoek, etc).

We nemen hem met een gerust hart volgende week mee op wintersport en gaan daar uitgebreid met hem lopen. Hier in het bos doen we hem op een redelijk omheind stuk al los en dat levert geen enkel probleem op. Hij kijkt elke 5 seconden waar je bent en komt steeds contact maken.

Hij kan geweldig eten en enorm schooien, maar dat kennen we van labradors. Kortom: we zijn er superblij mee!! Nogmaals dank aan iedereen van Skylos.”

3 februari 2020: een groet uit Oostenrijk

“Gaat super, alsof hij er al jaren was. Weinig sneeuw (nog), en een erg blije Bruno. Hij vindt ’t hier geweldig en hij steelt alle harten. Zo’n relaxte hond! Alles is leuk, hij kwispelt aan een stuk door. Blijft goed bij ons als we lopen, heeft alleen bovenmatig veel interesse in de kaasboerderij hier vlakbij. Super hond!!”