Een geweldige XXL mand voor Demi

Bij haar tijdelijke huisjes in Griekenland en Nederland is het duidelijk: Demi staat garant voor onbeperkte liefde en vrolijkheid. Maar ze is zwart en groeit uit tot een dame met superlange benen. Als ze dan uiteindelijk haar mandje vindt, is het er een van onschatbare waarde.

Tijdelijke mandjes

Demi (voorheen Sugar) wordt als kleine pup alleen gevonden in het centrum van Argos (Peloponessos). Ze heeft veel geluk gehad dat ze niet is aangereden door een auto. In Griekenland wordt ze opgevangen in een appartement en vanaf juni vindt ze een mandje bij een gastgezin in Nederland.

Vrolijke Demi

Haar tijdelijke Nederlandse baasjes zijn dol op Demi. Ze is een speelse, vrolijke dame die volop geniet van aandacht. Regelmatig loopt ze een rondje door de kamer om alle aanwezigen even een lik te geven. Ze is sociaal en slim, en leert snel. En .. ze groeit als kool. Zwart en groot, al ben je nog zo leuk, nieuwe baasjes staan niet in de rij.

Een thuis voor altijd

Maar het wachten wordt ruimschoots beloond. Na zes maanden in Nederland, vindt Demi uiteindelijk haar echte thuis. En wat voor één! Haar nieuwe familie is dolblij met hun nieuwe huisgenoot. Zoveel liefde en gezelligheid, daar kan je niet genoeg van hebben. Wat is het je gegund, prachtige Demi!

Ted's baasje vertelt

Juli 2019

“Dat Ted in ons gezin mocht komen, heeft echt zo moeten zijn. We wilden al langer een hondje uit het buitenland adopteren, omdat ik het erg sneu vind dat er zo veel straat hondjes zijn. Door toeval kwam ik op de net geopende site van Skylos Strays, zag Jilly en was op slag verliefd.

Over Ted

Ted is een ontzettend lief en rustig hondje. Ze luistert erg goed en houdt enorm van knuffelen. In het het begin was ze bang voor andere volwassenen, maar met veel geduld en haar steeds opnieuw het vertrouwen geven, gaat het nu al zo veel beter. Ze loopt nu zelfs op mensen af wanneer zij haar graag willen aaien.

Gehecht geraakt

Waar wij ook komen, iedereen reageert op Ted! Ze heeft iets bijzonders. Mijn kinderen zijn regelmatig weg, dan zijn Ted en ik met zijn 2-en en we zijn in een korte tijd erg gehecht aan elkaar geraakt. Waar ik ook ga, Ted komt achter mij aan. Ook fietsen we samen, dan steekt haar neusje in de wind. Ze is gek op het strand, op stokken en ze verzamelt schelpen en stenen.

Puberstreken

Nu ze begint te puberen is ze soms erg grappig ondeugend. Ze weet precies dat ze iets doet wat niet mag en kijkt dan enorm uitdagend uit haar ogen. Daarna komt ze snel naar mij toe en geeft ze mij knuffeltjes en kusjes. Slapen doet ze vanaf dag 1 in de bench, haar eigen plekje voor de nacht, dat werkt erg goed.

Begeleiding Skýlos Strays

Ik heb het als zeer positef ervaren dat, zeker de 1e weken, ik regelmatig contact kon hebben met Skylos Strays over Ted. Ik kreeg gelijk advies. Ze zijn erg betrokken en weten precies te vertellen wat de karakters van het hondje zijn. Zo heb ik de beste match gevonden in Ted. Ze is de allerliefste, stoerste hond!”

Het baasje van Ted