Donn is er niet meer …

Donn had door zijn vreselijke jaren op straat o.a. een beschadigde luchtpijp opgelopen.

In memoriam Donn

Donn … * 2/2015 – † 26/02/2021

Gisteren kregen wij bericht dat het niet goed ging met Donn, de baasjes waren naar de kliniek geweest. De bekende problemen met zijn luchtpijp waren plots verergerd. Op de foto was een ernstig vernauwde en zeer dunne luchtpijp te zien, zijn luchtpijp was zo dun dat de dierenarts een ingreep niet meer aandurfde. Donn kreeg medicatie en de baasjes moesten zich gaan voorbereiden op het ergste; Donn zou het waarschijnlijk niet halen. Donn mocht mee naar huis waar de baasjes hem geen seconde uit het oog verloren.

Vanmorgen is Donn ingeslapen. Hij kreeg het ineens heel benauwd en begon bloed op te hoesten. Ze zijn met spoed naar de kliniek gegaan. Er is nog een foto genomen van z’n luchtpijp waarop ze zagen dat zijn luchtpijp compleet was dichtgeklapt. Het was tijd om hem te laten gaan.

De baasjes zijn er kapot van en schreven ons:

“Hij wordt herinnerd als ontzettend lief, geen greintje kwaad, de mooiste ogen, heel erg dankbaar en de allergrootste vriend”

Nena, zijn rescuer, herinnert hem als de dag van gisteren:

“Ja dat is mijn jongen … Het waren die ogen toen ik hem voor het eerst ontmoette op 31 december 2019, het was -5°C en hij was bijna doodgevroren, alleen maar huid en botten. Het was zijn aanblik die me achtervolgde in mijn gedachten. Ik wilde het beste voor hem!

Bedankt voor het vinden van het perfecte thuis voor hem, mijn diepste medeleven aan zijn familie.”

Donn had door zijn vreselijke jaren op straat o.a. een beschadigde luchtpijp opgelopen. Desondanks was hij ontzettend welkom bij de adoptanten waar hij op handen werd gedragen en genoot van het goede leven. De harde jaren in Griekenland hebben hem uiteindelijk toch ingehaald ..

Wij wensen Mirella en Jorrit ontzettend veel sterkte, en willen hen bedanken voor de mooie tijd die Donn dankzij hen mee heeft mogen maken.

Rust zacht jongen ?

IN MEMORIAM DONN
Een sterk vermagerde Donn (toen nog Don) voordat hij naar Nederland kwam