Soms eet een pup meer dan goed is …

Meestal betekent het maar een aangevreten slipper of een kundig gedemonteerde afstandsbediening. Maar soms heeft het helaas desastreuze gevolgen, zoals nu met van Ariel.

Zwerfpup Ariel wil geadopteerd worden

Ariel … * 11/2020 – † 26/02/2021

Soms eten puppies meer dan goed voor hen is …

Meestal betekent dat slechts een aangevreten slipper, een kundig gedemonteerde afstandsbediening, een tafelpoot vol splinters gevolgd door een “Foei, dat mag je niet doen”.

Maar heel soms heeft het helaas desastreuze gevolgen, zoals nu in het geval van Ariel.

De ene dag liep zij in het shelter nog vrolijk te huppelen en te spelen, de dag erna had zij ineens vreselijk veel moeite met ademen en was ze duidelijk niet in orde. Ze werd meteen naar de dierenarts gebracht die na onderzoek een spoedoperatie uitvoerde. Haar maagje zat vol met deeltjes van hondenspeelgoed en ook wat stukjes deken. Zoveel had de dierenarts nog niet eerder meegemaakt. De hoeveelheid in haar maagje bleek voor Ariel fataal, want ondanks alle inspanningen heeft deze lieve kleine meid het niet gehaald.

Er stond al een mandje voor haar klaar in Nederland en haar aanstaande baasjes keken de dagen al vooruit op de kalender, hopende dat ze Ariel snel in de armen konden sluiten. Die dag gaat helaas niet meer komen …

Wij wensen de adoptanten ontzettend veel sterkte, wat kun je al veel houden van een hondje dat er nog niet was …

Rust zacht Ariel ?.