Dolverliefd op prachtige Rafa

Zijn moeder is dan wel een rashond, met een onbekende vader is Rafa’s toekomst in Griekenland uiterst onzeker. Maar 1 foto van deze knappe jongen is genoeg om een Nederlands hart te laten smelten. En daarmee is een prachtige toekomst bezegeld.

Ongewenst zwanger

Van de Grieken die een hond als huisdier hebben, zijn er nog veel die hun hond niet laten castreren of steriliseren. Onnatuurlijk, duur, niet nodig; er zijn diverse redenen waarom dit niet gebeurt. Een risico in een land met zoveel zwerfhonden. De baasjes van de moeder van deze kleine viervoeter hadden hun rashondje ook niet laten helpen. Het resultaat: een ongewenst nestje X Epagneul Breton. Wie de vader is? De baasjes hebben geen idee ..

Baasjes gezocht in Nederland

Een nest met pups, daar kom je moeilijk vanaf in Griekenland. De plaatselijke dierenbescherming wordt ingeschakeld. Onder voorwaarde dat de moeder wordt gesteriliseerd, helpt ze in de zoektocht naar een thuis. En een goed thuis, die vind je het beste in het buitenland, zoals Nederland.

Ontdekkingsreiziger Rafa

Prachtige Rafa (in Griekenland Dóro) is 1 van de pups. Hij is vrolijk, ondeugend en een echte ontdekkingsreiziger. Ook is hij sociaal met andere honden en dol op mensen. Gewoon een heerlijke pup en echt een plaatje om te zien ..

Januari 2020: Happy Landing Rafa

1 plaatje is dan ook genoeg om iemand in Nederland dolverliefd te maken. En gelukkig hoeft zijn aankomende baasje niet lang te wachten, want binnen een maand vliegt hij samen met broer en zus naar Nederland. Rafa heeft een thuis vol liefde gevonden.

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.