Detective George vindt zijn droomhuis

‘Detective’ George is een droompup. Na een goede start in een tuin van een rijke Griekse familie, mag hij zijn koffertje pakken om samen met zijn nieuwe baasjes Nederland te inspecteren.

Voorgeschiedenis

George heeft een droomstart als pup in Griekenland. Met zijn moeder en zes nestgenootjes, groeit hij op in een tuin van een rijke Griekse familie. Ze worden omringd door de goede zorg van hun moeder en de mensen die daar wonen. Mama mag blijven en voor de pups wordt een goed thuis gezocht.

Droompup George

George is een droompup. Echt hard rennen voor een traktatie doet de relaxte jongen niet, maar hij inspecteert graag zijn omgeving met precisie. Zijn bijnaam is daarom ‘detective George’. Hij houdt van knuffelen en zit graag op schoot. Hij is rustig, lief en beleefd.

Verhuizing naar een shelter dreigt ..

Terwijl steeds een ander nestgenootje een mooi thuis vindt in Nederland, blijven hij en zijn broertjes Tomas en Liam in wachtende onzekerheid achter. Ze worden steeds groter en het najaar breekt aan. Als er niet snel een baasje wordt gevonden, zullen ze in een shelter geplaatst worden. Beter dan de straat, maar niet vergelijkbaar met een eigen huisje.

29/10/2019: Happy Landing George

Maar het geluk is met George: hij weet een paar Nederlandse harten te veroveren! En ook Tomas mag zijn koffertje pakken. Na een emotioneel afscheid van hun Griekse verzorgster, vliegen de jongens eind oktober samen naar Nederland. Aangekomen op de luchthaven is het meteen duidelijk: de liefde is wederzijds. Detective George heeft zijn droomhuis gevonden ..

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.