Bobbie wordt gedumpt in een lege fabriek

Bobbie wordt met zusjes Ted en Niki gedumpt in een lege fabriek. Nog geen drie weken oud en zonder moeder maken ze geen enkele kans. Maar het geluk is aan hun zijde en inmiddels zijn alledrie de pups geadopteerd in Nederland.

In de lege fabriek

Bobbie en zijn zusjes Ted en Niki zijn gedumpt in een lege Griekse fabriek. Overgelaten aan hun lot en gedoemd om van de honger te sterven. Lees het verhaal over hun redding in onze blog ‘Drie zwerfpups en hun lucky tale’.

De verlegen Bobbie komt aan op Schiphol.
Verlegen Bobbie

Halverwege juni vliegt Bobbie naar Nederland, waar hij een liefdevol tijdelijk thuis krijgt. Het gastgezin beschrijft de viervoeter als een schuchtere en rustige pup met een lief karakter. Na een paar weken is de verlegen Bobbie meer op zijn gemak en verandert hij in een speelse, knuffelige vent. Zijn tijdelijke baasjes noemen hem vaak liefkozend ‘Coosje’, afgeleid van zijn Griekse naam Cowboy. De benchtraining loopt voorspoedig en hij geniet van de dagelijkse uitjes naar het bos.

14/8/19: Happy Landing Bobbie

Terwijl het gastgezin Bobbie alle tijd en begeleiding biedt, wordt er gezocht naar een adoptant die hem dit ook kan geven. En dat lukt. Op 14 augustus is de dag: Bobbie heeft zijn huisje gevonden!