Clowntje Wolfy heeft zijn plekje gevonden

Wolfy is één van de zeven pups die geboren worden in de privétuin van een Griekse familie. Hij is de clown van het nest en vindt al snel zijn match in Nederland.

Slimme mama!

Wolfy’s moeder brengt haar zeven pups ter wereld in de privétuin van een rijke Griekse familie. Een slimme keuze, want de familie blijkt blij verrast te zijn. Ze verzorgen de hondenfamilie goed. De viervoeters krijgen de beste brokken en de kinderen spelen met de pups. De familie besluit mama te houden en voor de pups gaan ze op zoek naar een goed thuis.

Clowntje Wolfy

Wolfy lijkt op zijn moeder. Zij is een kruising herdershond en Wolfy heeft ook deze stoere uitstraling. Hij is een vrolijke, sociale pup die graag aandacht en liefde krijgt. De Griekse familie noemt hem de clown van het nest.

25/8/19: Happy Landing Wolfy

Wolfy weet met zijn prachtige verschijning en vrolijke snuit al snel het hart te veroveren van iemand in Nederland. Als hij vier maanden oud is, vliegt hij samen met zus Betty zijn toekomst tegemoet. Eenmaal op Schiphol wordt de klik die de adoptant voelde bij de foto’s en beschrijving van Wolfy, bevestigd: Wolfy en zijn baasje zijn een gouden match!