Clio verhuist naar een liefdevol thuis

Clio komt uit een nest van acht pups, geboren in een Atheense tuin. Ze is heel aanhankelijk en knuffelt tegenwoordig heerlijk met haar Nederlandse baasjes.

Geboren in een tuin

Hoogzwanger, zoeken Griekse zwerfhonden een zo’n veilig mogelijk plekje voor de bevalling. De moeder van Clio verschuilt zich in een rustige tuin in Athene. Daar brengt ze maar liefst acht pups ter wereld, waaronder Clio en zusje Loena.

Knuffelige Clio

Clio is een bedeesd en aanhankelijk meisje, dat het heerlijk vindt om te knuffelen. Haar verzorgsters hebben de grootste moeite om foto’s van haar te maken: zodra ze haar benaderen draait Clio zich op haar rug om op haar buik geaaid te worden.

7/7/2019: Happy Landing Clio

Eind juni vliegt Clio naar Nederland, waar ze een tijdelijk mandje krijgt bij een gastgezin. Ondertussen heeft haar lieve verschijning op de website een paar harten beroert. Op de dag van haar reis wordt ze gereserveerd. En na een geslaagde kennismaking met haar potentiële adoptanten, verhuist Clio nog een keer. Ditmaal naar een liefdevol thuis voor altijd.

Ted's baasje vertelt

Juli 2019

“Dat Ted in ons gezin mocht komen, heeft echt zo moeten zijn. We wilden al langer een hondje uit het buitenland adopteren, omdat ik het erg sneu vind dat er zo veel straat hondjes zijn. Door toeval kwam ik op de net geopende site van Skylos Strays, zag Jilly en was op slag verliefd.

Over Ted

Ted is een ontzettend lief en rustig hondje. Ze luistert erg goed en houdt enorm van knuffelen. In het het begin was ze bang voor andere volwassenen, maar met veel geduld en haar steeds opnieuw het vertrouwen geven, gaat het nu al zo veel beter. Ze loopt nu zelfs op mensen af wanneer zij haar graag willen aaien.

Gehecht geraakt

Waar wij ook komen, iedereen reageert op Ted! Ze heeft iets bijzonders. Mijn kinderen zijn regelmatig weg, dan zijn Ted en ik met zijn 2-en en we zijn in een korte tijd erg gehecht aan elkaar geraakt. Waar ik ook ga, Ted komt achter mij aan. Ook fietsen we samen, dan steekt haar neusje in de wind. Ze is gek op het strand, op stokken en ze verzamelt schelpen en stenen.

Puberstreken

Nu ze begint te puberen is ze soms erg grappig ondeugend. Ze weet precies dat ze iets doet wat niet mag en kijkt dan enorm uitdagend uit haar ogen. Daarna komt ze snel naar mij toe en geeft ze mij knuffeltjes en kusjes. Slapen doet ze vanaf dag 1 in de bench, haar eigen plekje voor de nacht, dat werkt erg goed.

Begeleiding Skýlos Strays

Ik heb het als zeer positef ervaren dat, zeker de 1e weken, ik regelmatig contact kon hebben met Skylos Strays over Ted. Ik kreeg gelijk advies. Ze zijn erg betrokken en weten precies te vertellen wat de karakters van het hondje zijn. Zo heb ik de beste match gevonden in Ted. Ze is de allerliefste, stoerste hond!”

Het baasje van Ted