Charmante Bobbie verovert harten

Pup Bobbie is een ontzettende schat. Nadat hij met zijn charme zijn Griekse verzorgers betoverde, zijn nu zijn Nederlandse baasjes dolverliefd op hem.

Goede start

Anders dan veel andere pups, heeft Bobbie een goede start gehad. Als slimme straathond, had zijn moeder de tuin van een rijke familie in Griekenland uitgezocht om te bevallen. Omringd door goede zorg, groeit Bobbie hier als Tomas op, samen met zijn zes broertjes en zusjes.

Schattige Bobbie

Bobbie is een kleine schat die alle harten verovert met zijn charme. Hij is zachtaardig, slim en grappig. Zijn nieuwsgierigheid maakt hem een echte ontdekkingsreiziger. Hij heeft een zachtaardig karakter. En hij is grappig, nieuwsgierig en een echte ontdekkingsreiziger. De vrolijke, sociale pups groeien op met kinderen en katten.

Verhuizen naar een shelter?

Terwijl steeds een ander nestgenootje een mooi thuis vindt in Nederland, blijft Bobbie samen met twee broertjes in wachtende onzekerheid achter. Ze worden steeds groter en het najaar breekt aan. Als er niet snel een baasje wordt gevonden, zullen de jongens in een shelter geplaatst worden. Beter dan de straat, maar niet vergelijkbaar met een eigen huisje.

30/10/2019: Happy Landing Bobbie

Gelukkig dient dat eigen huisje zich op tijd aan: zijn charme heeft ook een weg gevonden via internet. Bobbie mag naar Nederland! De koffertjes van Bobbie en ook broer George worden gepakt en ze gaan samen op weg naar hun warme mandjes. Na een spannende vliegreis logeert hij een nachtje bij de adoptanten van George. De volgende dag komen zijn baasjes hem halen en sluiten hem in hun armen. Bobbie is thuis!

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.