Canelo kreeg een heerlijk thuis, nadat hij in Griekenland als hoopje ellende werd gevonden in een afgelegen gebied.

Moeilijke start

Canelo (in Griekenland Kanelo genoemd) heeft een heftige voorgeschiedenis: hij werd als hoopje ellende gevonden, zat onder de parasieten en was besmet met hartworm. Waarschijnlijk is hij gedumpt vanwege zijn gebrek aan herdersinstinct, want hij werd gevonden in een afgelegen gebied waar veel schaapherders zitten.

De volgende maanden stonden in het teken van intensieve behandelingen. Gelukkig bleek Canelo een echte doorzetter. Hij liet zich niet klein krijgen en knapte zienderogen op, waarna zijn speelse, vrolijke aard steeds meer naar boven kwam.

Bezoek uit Nederland

Bij een bezoek aan de shelter, viel Canelo ons gelijk op. Met zijn prachtige uiterlijk en zijn vriendelijke blik wist hij zich direct in je hart te nestelen. Even draafde hij rond om te showen hoe mooi hij was, duidelijk in zijn nopjes met de aandacht die hij kreeg. Wij waren gesmolten …

Februari 2020: Happy Landing Canelo

8 februari mocht Canelo naar Nederland komen. In eerste instantie naar een gastgezin met optie op adoptie, maar ze waren al snel verliefd op deze mooie reu en besloten hem te adopteren.

HOE GAAT HET NU?