Calvin: elders gedumpt, hier gewild

In Griekenland was hij ongewenst, maar Calvin beroerde heel wat Nederlandse harten en vond al gauw een baasje.

Gedumpte pups van 4 weken oud

Als pups van een maand oud, werden Calvin en zijn nestgenootjes gedumpt bij een shelter. Ze waren klein en kwetsbaar, maar werden door rescuers gevonden en gered van een zekere dood. Ze kregen een plekje bij iemand in de tuin. Daar waren ze beter beschermd tegen ziektes en kregen ze de verzorging die ze nodig hadden.

Populaire jongen

Het vrolijke pluizeballetje raakte veel Nederlandse harten en heel wat mensen toonden interesse om hem te adopteren. Kleine Calvin was zich ondertussen niet bewust van zijn populariteit en had het prima naar de zin bij het Griekse gastgezin. En terwijl de meetlat steeds een centimetertje hoger aantikte, werd vol ongeduld gewacht op het moment dat hij eindelijk richting Nederland zou komen.

Februari 2020: Happy Landing Calvin

3 februari was het dan eindelijk zover: Calvin kwam aan op het vliegveld van Düsseldorf, waar zijn Nederlandse baasjes hem ophaalden. Er was direct een klik en Calvin ontpopte zich tot een erg aanhankelijk mannetje dat inmiddels goed ingeburgerd is en zich heerlijk vermaakt in ons kikkerlandje.

HOE GAAT HET NU?