Bruno is het zonnetje in huis

Voor opgejaagde straathond Bruno betekende de Griekse shelter voedsel, meer veiligheid en speelgenoten. In Nederland vindt deze vrolijke jongen een echt thuis. Een thuis vol met liefde en aandacht.

Dwalend en opgejaagd

Bruno is al dwalend in het centrum van een stad gevonden. Hij smeekte om eten en een veilige plek om te slapen. De café eigenaren probeerden hem weg te jagen. Ze gooiden stenen en vies water naar hem. Gelukkig werd hij opgemerkt door een dierenvriend die hem meenam en een plekje voor hem in een shelter regelt.

Vrolijke Bruno

Bruno is een prachtige jongeman. Hij is een echte lieverd, zit vol levenslust en rent en speelt graag met andere honden. Hij is de vrolijke lobbes die het zonnetje in huis zou kunnen zijn. Nu dat huisje nog zien te vinden ..

31/10/2019: Happy Landing Bruno

En ja: het lukt! Bruno heeft de aandacht getrokken van Nederlandse mensen. Een fantastisch huis waar hij meer dan welkom is. Omdat Bruno vrij afgelegen zit, wordt besloten hem over de weg naar Nederland te brengen. En dan is het eindelijk zo ver: na een lange reis zet hij zijn poten op Nederlandse bodem en wordt hij in zijn eigen huis liefdevol verwelkomd. Hij heeft het geluk gevonden.

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.