Betty: een Grieks fotomodel

Betty groeit op met haar zes broertjes en zusjes in de tuin van een rijke Griekse familie. Ze is een van de eerste van de pups die via Skýlos Strays een huisje vindt in Nederland.

Veilige plek

Een slimme hoogzwangere zwerfhond kiest een veilig plekje op voor de geboorte van haar pups. Het blijkt de tuin te zijn van een rijke Griekse familie, die blij verrast is met de ontdekking van zeven babyhondjes en hun mama. Ze besluiten de moederhond te houden. En terwijl ze voor de pups een goed thuis zoeken, wordt het speelse grut goed verzorgd en gesocialiseerd.

Fotomodel Betty

Betty – in Griekenland Lilly genaamd – is een ontzettend lief meisje. Ze is sociaal, vrolijk en vindt het heerlijk om alles te verkennen en te besnuffelen. Een slimme viervoeter, die het direct door heeft als er een foto van haar wordt gemaakt; ze gaat dan echt poseren.

25/8/19: Happy Landing Betty

Ze zijn vier maanden oud als Betty en haar broertje Wolfy als eersten het nest verlaten. Eenmaal aangekomen op Schiphol, wordt ze met open armen verwelkomd door haar baasjes. Betty heeft haar thuis gevonden!