Philip is een leuke Retriever mix die in een Griekse shelter verblijft. Met zijn geweldige persoonlijkheid weet hij de harten van Nederlandse bezoekers te veroveren.

Ongewenst

Als ongewenste pups komen Philip en broer Nethan in een Griekse shelter terecht. Het zijn qua uiterlijk duidelijk Golden Retriever mixjes en hebben ook die karaktereigenschappen.

Geweldige Philip

Philip is een knappe jongen met een geweldige persoonlijkheid. Hij is speels, houdt van knuffelen en is dol op mensen. Zijn grootste hobby is zwemmen, net als zijn broer. De jongens worden bestempeld als ideale gezinshonden.

28-9-2019: Happy Landing Philip

Als Nederlandse toeristen de shelter bezoeken, worden ze tot over hun oren verliefd op Philip. De Griekse foster is blij, maar geeft niet zomaar een hond mee. Ze zoekt contact met een betrouwbare stichting en komt bij Skýlos Strays terecht. Eind september is het dan zover: alles is geregeld en er is een vlucht voor Philip. Zijn adoptanten zijn dolblij hem te mogen ophalen op de luchthaven. Wat zal hij het naar zijn zin hebben in dit fijne gezin en in ons waterrijke landje!

Ted's baasje vertelt

Juli 2019

“Dat Ted in ons gezin mocht komen, heeft echt zo moeten zijn. We wilden al langer een hondje uit het buitenland adopteren, omdat ik het erg sneu vind dat er zo veel straat hondjes zijn. Door toeval kwam ik op de net geopende site van Skylos Strays, zag Jilly en was op slag verliefd.

Over Ted

Ted is een ontzettend lief en rustig hondje. Ze luistert erg goed en houdt enorm van knuffelen. In het het begin was ze bang voor andere volwassenen, maar met veel geduld en haar steeds opnieuw het vertrouwen geven, gaat het nu al zo veel beter. Ze loopt nu zelfs op mensen af wanneer zij haar graag willen aaien.

Gehecht geraakt

Waar wij ook komen, iedereen reageert op Ted! Ze heeft iets bijzonders. Mijn kinderen zijn regelmatig weg, dan zijn Ted en ik met zijn 2-en en we zijn in een korte tijd erg gehecht aan elkaar geraakt. Waar ik ook ga, Ted komt achter mij aan. Ook fietsen we samen, dan steekt haar neusje in de wind. Ze is gek op het strand, op stokken en ze verzamelt schelpen en stenen.

Puberstreken

Nu ze begint te puberen is ze soms erg grappig ondeugend. Ze weet precies dat ze iets doet wat niet mag en kijkt dan enorm uitdagend uit haar ogen. Daarna komt ze snel naar mij toe en geeft ze mij knuffeltjes en kusjes. Slapen doet ze vanaf dag 1 in de bench, haar eigen plekje voor de nacht, dat werkt erg goed.

Begeleiding Skýlos Strays

Ik heb het als zeer positef ervaren dat, zeker de 1e weken, ik regelmatig contact kon hebben met Skylos Strays over Ted. Ik kreeg gelijk advies. Ze zijn erg betrokken en weten precies te vertellen wat de karakters van het hondje zijn. Zo heb ik de beste match gevonden in Ted. Ze is de allerliefste, stoerste hond!”

Het baasje van Ted